Trening za virtuelne asistente

Uspešno prodaj svoje VA usluge

Pokrenite svoj njuzleter

Završili ste edukaciju za virtuelne asistente (ili ste samouki), imate veštine, znanja i sposobnosti, međutim, teško dolazite do klijenata, niste sigurni da li ste se dobro predstavili i kako da „dođete“ do vašeg idealnog klijenta. 

Želite da dovedete vaše usluge do savršenstva da sve bude maksimalno profesionalno i da vaša sledeća konsultacija završi pozitivno – prihvatanjem vaše ponude. 

Pomoći ću vam da svoje usluge virtuelnog asistenta dignete na novi, viši nivo pomoću kog će svaki klijent poželeti da ste baš vi njegov asistent.

Trening: Uspešno prodaj svoje VA usluge

Na treningu ću vas naučiti svim važnim detaljima na koje je potrebno da obratite pažnju ako želite da skoro svaka vaša besplatna konsultacija završi pozitivno i klijent vas angažuje.

thought catalog 505eectW54k unsplash scaled

Trening za virtuelne asistente – Uspešno prodaj VA usluge – detaljno vas vodi kroz potrebne korake za ostvarivanje vaših idealnih saradnji. 

Trening obuhvata 3h intenzivnog uživo Zoom rada, uz pauzu od 30 minuta.

Na treningu prolazimo sledeće teme: niša, odabir društvenih mreža i promocija, outreach, besplatna konsultacija – prilika da upoznate klijenta, onboarding klijenta, kreiranje cene vaših usluga, kako da vam se kupci vraćaju i naplata vaših usluga. 

Bonusi:

shayna douglas zh9C5z8oR7g unsplash scaled

Trening će vam pomoći da:

  • da definišite ponudu vaših usluga
  • da prepoznate vašeg idealnog klijenta
  • da odaberete kanale na kojima ćete se oglašavati
  • da maksimalno iskoristite besplatnu konsultaciju kao vaš resurs
  • da pojednostavite procese saradnje sa klijentima
  • da uštedite vreme jer više nećete razmišljati šta je vaš sledeći korak
  • da oduševite vaše klijente 
  • da sklapate dugoročne saradnje

Ovaj trening je za vas:

Ako želite da pronađete domaće klijente koji će rado platiti vaš rad

Ako želite da sebe i svoj biznis virtuelnog asistenta predstavite u najboljem svetlu

Ako želite da naučite kako da odredite cene svojih usluga

Ako želite da naučite kako da iskoristite besplatnu konsultaciju da radi za vas

Ako želite da naučite kako da pišete ponude

Ako želite da vašim klijentima pružite odlično iskustvo saradnje

Ako želite da dobijete smernice kako da izgradite lični brend na društvenim mrežama

Ako želite da naučite kako da iskoristite sve resurse koje vam nude domaće platforme

Ovaj program nije za vas:

Ako već uspešno sarađujete sa klijentima

Ako smatrate da imate sva znanja kada je u pitanju prodaja vaših usluga i konsultacija

Ako poslove ostvarujete preko ino platformi za rad i ne želite da radite sa domaćim klijentima

Pročitajte utiske prethodnih polaznica programa

Pokrenite svoj njuzleter

U tri godine poduzetništva mentorski program “Kako pokrenuti svoj newsletter” najbolja je, bez ikakvog pretjerivanja, edukacija na kojoj sam bila. I najkorisnija za razvoj mog biznisa.
Dragana je iznimno stručna u polju e-mail marketinga, a to svoje zanje prenosi normalnim, narodskim jezikom. Ogroman je vjetar u leđa. Podrška. Poticaj. Jednaku važnost pridaje teoriji i praksi. Ništa ne morate, a sve možete. Veseli se vašim novim pretplatnicima kao da su njeni.
Jako lijepo hendla grupni rad. I jako mi je bilo ugodno raditi u grupi jer smo jedna drugu mogle savjetivati, dati si podršku i pomoći kad treba.
Jedva sam čekala svaki novi susret. Vrijeme mi je proletilo. Pomalo mi je žao i što je završilo jer bilo nam je edukativno, informativno, konstruktivno i zabavno.
Ako želite pokrenuti svoj newsletter, nema dalje od Draganinog mentorskog programa.

sonja nedic slika testimonial

Sonja Nedić

Program „Pokreni svoj newsletter“ nadmašio je sva moja očekivanja. Naučila sam puno o email marketingu i dobila sve potrebne informacije o tome kako samostalno kreirati svoj newsletter.

Draganina stručnost i poznavanje materije, strukturiranost i temeljitost u izlaganju omogućava i onima koji ništa ne znaju o ovom temi da do kraja programa imaju jasnu predodžbu o čemu se radi i kako i ovaj oblik komunikacije prema postojećim i potencijalnim klijentima mogu primijeniti u svom poslovanju.

Posebna vrijednost ovog programa je Draganina podrška i poticaj koji motivira na učenje i akciju. Ona se doista brine za svoje polaznike i svakome pristupa individualno i s punom pažnjom.

Tihana Malenica utisak mentorski Dragana Repac

Tihana Malenica

Program je nadmašio moja očekivanja. Jako profesionalno odrađeno. Od mojeg minimalnog znanja s kojim sam krenula, kroz program sam dobila sve potrebno za samostalno voditi svoj newsletter. Dragana je bila na raspolaganju za sve naše nedoumice i preporuke. Saznali smo stvari koje bi nam inače bilo potrebno bar godina iskustva i samostalnih pogrešaka. Za sve koji žele kreirati kvalitetan sadržaj i naučiti tehničke stvari vezano za newsletter, ovaj program je moja topla preporuka.

Marina Dubravčić utisak mentorski Dragana Repac

Marina Dubravčić

Ako si na početku pokretanja svog newslettera, na sve strane slušaš kako je to super alat, no nikako da se uhvatiš u koštac s time jer ti djeluje prekomplicirano – ovaj program je za tebe. Bila sam tu gdje si ti sada, uspjela sam sama napraviti račun na servisu za slanje newslettera i tu sam stala jer nisam znala što i kako dalje. Milijun opcija od kojih mi je glava skoro eksplodirala (:D) Rezultat nakon završenog programa je to da sam bez muke kreirala newsletter. Cijeli program je zamišljen na način da nakon teorije koju odrađujemo na zoom pozivima, imaš vremena to odraditi i u praksi. Dragana je tu cijelo vrijeme za sva pitanja što jako olakšava taj proces ako negdje zapneš (a svima nam se desilo :D) Bila je ažurna za sva naša pitanja u Facebook grupi, ali i na grupnim zoom pozivima.

Da, možda bi i mogla sama, no Dragana će ti uštedjet vrijeme i živce koje bi utrošila na samostalno istraživanje što i kako.

Ja sam apsolutno zadovoljna sa svime i od srca preporučam program svakome tko razmišlja o pokretanju newslettera.

Martina Gložinić Utisak mentorski program Dragana Repac

Martina Gložinić

Iako sam već pokrenula svoj newsletter preko drugog e-mail servisa prijavila sam se na Draganin program jer nisam bila zadovoljna s postojećim. Program „Pokreni svoj newsletter“ je nadmašio sva moja očekivanja. Osim što sam dobila tražene informacije, ono još važnije, dobila sam mentorsku podršku ali i podršku žena u grupi što je za mene neprocjenjivo. Omjer teorije i praktičnog dijela je bio idealan. Također, neizmjerno sam zahvalna što smo imale pristup Zoom snimkama kada ne bi mogle prisustvovati uživo kako ne bi kaskale za grupom.

Za Draganu kao mentoricu imam samo riječi hvale. Osim što je izuzetno stručna u onome što radi, njena toplina i vještina jednostavnog prenošenja znanja je ono što olakšava primjenu i cijelu zavrzlamu oko pokretanja newslettera. Ako si spremna pokrenuti svoj newsletter Draganu želiš imati za svoju mentoricu.

Vesna Bilić​ mentoriski utisak Dragana Repac

Vesna Bilić

Mentorica za izgradnju podržavajućeg
biznis mindseta

Dragana je super, jako je draga i uvijek spremna pomoći i dati podršku. Program je odličan jer uz predavanja dobijete i video snimke, prezentacije, savjetovanja, ali i grupu u kojoj možete dijeliti svoje ideje i dobijete povratnu informaciju o onome što biste radili.
Mislim da je jako važno imati ovakav tip podrške kada se kreće s nečim poput newslettera, gdje ljudima ipak „direktno“ ulazite u inboks, a to ima veliku moć, koju treba iskoristiti

Matea

Program je bio odličan. Dragana je to objasnila vrlo jednostavno i lako je bilo za pratiti, te usvajati znanje. Zahvaljujući grupi bilo je još kompletnije jer smo jedna drugoj mogle dati savjete i smjernice. U svakom slučaju moja preporuka ❤️

Martina Topčić

Draganin program je odličan, prepun korisnih i praktičnih informacija. To je zapravo sve što vam je potrebno da pokrenete svoj prvi newsletter i da uspostavite prisnu komunikaciju sa svojim trenutnim pratiocima ali i da zahvaljujući Draganinim preporukama i savjetima ta lista neograničeno raste. Sve pohvale i preporuke za ovaj program!

Gordana

Imam samo riječi pohvale za Draganin mentorski program ‘Pokreni svoj newsletter’. Iako sam bila svjesna vrijednosti koju daje newsletter u ostvarivanju bolje i prisnije komunikacije sa svojom zajednicom, potpuno sam zanemarila taj važni dio u svom poslovanju. Osim što mi je trebao poticaj da se pokrenem, bila sam u potrazi za konkretnim smjernicama. Dragana je odlično koncipirala svaku radionicu i detaljno nas, u opuštenoj i poticajnoj atmosferi, korak po korak vodila kroz svaku temu- od toga kako graditi mailing listu, kako napraviti segmentaciju i automatizaciju do izgleda newslettera, tehničkih detalja i odabira servisa. U dva smo mjeseca, koliko je trajao program, obuhvatili svaki segment i ja ga zaista od srca, svakome koga ova tema zanima, preporučam.

Lidija Dobrić

Program Dragane Repac Pokreni svoj newsletter, izvrstan je program za sve koji žele pokrenuti komunikaciju sa svojom zajednicom i na ovaj, rekla bih prisniji način. Program je izuzetno dobro koncipiran, prikladan i za potpune početnike, kreće se od osnova da bi ste na kraju programa bili sposobni kreirati svoj vlastiti newsletter s lead magnetom i automatizacijom. Dragana ima veliko umijeće prenošenja znanja, izuzetna je predavačica koja strpljivo i vrlo stručno odgovara na sva pitanja koja se u procesu pojavljuju. Veliki benefit ovog programa jest i rad u manjim grupama te interaktivni princip, gdje ostali polaznici edukacije također savjetuju, daju svoje mišljenje i pomažu jedni drugima u kreiranju sadržaja. Bila sam na mnogim sličnim edukacijama, završila sam i edukaciju digitalnog marketinga i brendiranja, ali ovaj program bih izdvojila kao jedan od najboljih.

Danijela Tomić mentorski utisak Dragana Repac

Danijela Tomić

Dragana, mentorka programa „Pokreni svoj newsletter“, je izuzetno stručna osoba koja je uspjela da me nauči mnogim tehničkim aspektima kreiranja newslettera. Zahvaljujući njenom znanju i iskustvu, me je ohrabrila da pokrenem svoj newsletter i povećam broj pretplatnika.

Posebno sam bila zadovoljna što smo u okviru programa radile u manjim grupama, gdje smo imale priliku da međusobno razmijenimo mišljenja i ideje. To je bilo veoma korisno jer smo se međusobno inspirisale i pomogle jedna drugoj da unaprijedimo svoje newslettere.

Sve u svemu, program „Pokreni svoj newsletter“ mi je veoma pomogao da unaprijedim svoje znanje i vještine u kreiranju newslettera, a mentorstvo Dragane Repac je bilo ključno za moj uspjeh. Toplo preporučujem ovaj program svima koji žele da se uspješno bave email marketingom!

Lejla Josipović mentorski utisak Dragana Repac

Lejla Josipović

Konsultant za poslovne procese

Badge with satisfaction guaranteed text

Garancija

Ukoliko budete prisutni na svim našim susretima, uradite sve zadatke i aktivno učestvujete u aktivnostima programa, sigurna sam da ćete i vi kreirati vašu idealnu njuzleter strategiju.

Toliko sam sigurna u to, da vam obećavam povrat vašeg novca u roku od mesec dana od upisa programa ukoliko ne budemo videli nikakav napredak.

Vaš predavač:

Moje ime je Dragana Repac i ja sam virtuelni asistent sa ekspertizom u email marketingu, MailerLite ekspert i mentor za pokretanje njuzletera. Poslom virtuelnog asistenta bavim se od 2020 godine, kada sam i završila akademiju za virtuelne asistente.

U jeku korone u kojoj sam se našla zajedno sa svojim koleginicama, polaznicama kursa za virtuelne asistente, naišla sam na veliki problem: pronalazak stranih klijenata putem stranih platformi kao što je Upwork i Freelenser.

Dok bih ja napisala pristojnu prijavu, koliko god bila ažurna, mesto je najčešće već bilo popunjeno ili je bilo preko 70 aplikacija. Moj profil na stranim platformama je bio potpuno nov, nisam imala iskustva niti recenzija i bilo mi je jasno da ću veoma teško doći do klijenata. Tada sam odlučila da svoj biznis posvetiti radu sa domaćim klijentima – klijentima na Balkanu.

Ta odluka podrazumevala je izgradnju ličnog brenda na potpuno novom tržištu za virtuelne asistente, koje u tom momentu nije imalo svest o virtuelnim asistentima. 

I tako mic po mic, razgovor po razgovor, klijent po klijent, počela sam da sklapam prve saradnje. Zahvaljujući svojim interesovanjima, istraživanjima, prodajnim veštinama došlo sam do najangažovanijeg i najtraženijeg virtuelnog asistenta u Srbiji kada je email marketing u pitanju.

Ovim treningom želim sa vama da podelim svoja znanja, iskustva, savete i ideje kako da i vi postanete najbolji virtuelni asistent i da domaći klijenti prvo vas traže. 

Dragana Repac shoot April 18, 2023

Hajde da ponovimo šta trening obuhvata:

Trening za virtuelne asistente: Uspešno prodaj svoje VA usluge obuhvata trosatnu radionicu sa mnom, virtuelnim asistentom iskusnim u radu sa domaćim klijentima. Na treningu podeliću sa vama svoja iskustva, znanja, predloge, savete i cake koje će vam pomoći da dođete do vaših idealnih klijenata. 

Prolazimo sledeće teme: niša, odabir društvenih mreža i promocija, outreach, besplatna konsultacija – prilika da upoznate klijenta, onboarding klijenta, kreiranje cene vaših usluga, kako da vam se kupci vraćaju i naplata vaših usluga. 

Najčešća pitanja:

Program traje 2 meseca, viđamo se 1x nedeljno uživo na Zoom-u. Svaki Zoom susret traje oko 90 minuta i nakon svakog susreta dobijate snimak u vaše trajno vlasništvo, kako biste uvek mogli da se vratite i ponovo pređete temu.

Ovaj program je grupni mentorski program za maksimalno 7 učesnika.

Zato što želim svakom od vas da se posvetim I pružim svoj maksimum.

Važno je da radite zadatke, jer tako ćete nakon završenog programa imati pokrivene sve važne tačke vaše njuzleter strategije I zaista ćete znati šta je vaš sledeći korak

Bonus radionicom u sklopu programa su pokrivene i tehničke lekcije: izrade forme, dodavanje u grupu I izrada automatizacije u najfenomenalnijem programu za email marketing – MailerLite-u. Ove lekcije su sasvim dovoljne za razumevanje email marketinga.

Da naravno, programom je obuhvaćena i lekcija o statističkim parametrima sa adekvatnim objašnjenjima i uputstvima kako određene parametre da povećete, kao što je open rate, kao i kako da određene parametre smanjite poput sletanja vašeg njuzletera u spam folder. 

Zahvaljujući programu Pokrenite svoj njuzleter:

⎯  Kreiraćete jedinstvenu njuzleter strategiju

⎯  Nikada nećete ostati bez teme za vaš njuzleter

⎯  Naučićete kako da promovišete vaš njuzleter i kako da vaša lista raste

⎯  Razumećete statistiku i lako isplanirati vaš sledeći korak

⎯  Naučićete šta je Lid magnet i zašto je važan

⎯  Naučićete da postavite kompletan tehnički proces za vaš Lid magnet

⎯  Naučićete kako da vaš mejl ne završi u Spam folderu

⎯  Razumećete kako radi automatizacija

⎯  I sve to uz podršku mentora

Pokrenite svoj njuzleter

Trening: Uspešno prodaj svoje VA usluge održaće se 08.06.2023. sa početkom u 17 časova

 

Cena treninga je 50€.

*Ukoliko se na trening prijavite vi i vaš kolega/koleginica, cena za oboje je 80€.

Prijavite se