Pokrenite
svoj njuzleter

Izgradite zajednicu, povežite se sa vašim klijentima i povećajte prodaju

1

Želite da pokrenete njuzleter, ali niste sigurne odakle da počnete. Pitate se šta vam je potrebno da krenete, i šta da radite kako bi vaša email lista počela i nastavila da raste. Možda niste sigurne koje su to teme o kojima trebate pisati u vašem njuzleteru, kako bi vaši čitaoci iščekivali vaš njuzleter, plašite se da ćete biti dosadne, imate izazov jer ne poznajete email servis ili ne znate kako da promovišete vaš njuzleter.

Zamislite samo koliko bi fantastično bilo da sve to naučite i na vaš njuzleter dovedete idealne klijente, povežete se sa njima i na kraju uživate u prodaji, uz mentora koji vas podržava u procesu.

Prijavite se na mentorski program Pokrenite svoj njuzleter i naučite kako da pokrenete i izgradite zdravu listu za vaš biznis.

O programu: Pokrenite svoj njuzleter

U devet susreta tokom mentorskog programa pomoći ću vam da  lansirate vaš njuzleter, kreirajući jasnu strategiju za pokretanje i dalji rast vaše zajednice.

Ovo je mentorski program za sve vas vlasnice malih i srednjih biznisa, koje želite da izgradite zdravu zajednicu i da se povežete sa svojim idealnim klijentima.

Program se odvija uživo putem Zoom platforme, svaki susret traje između 60 – 90 minuta,snima se i pokrivamo sve važne tačke potrebne za uspešno lansiranje vašeg njuzletera. 

email marketing usluge Dragana Repac

Pokrenite svoj njuzleter je 1:1 mentorski program idealan za vas preduzetnice koje želite da pokrenete svoj njuzleter, povežete sa vašim idealnim kupcima i klijentima, a niste sigurne koji su koraci potrebni za uspeh i nailazite na različite izazove za koje niste stručni i potrebna vam je pomoć mentora.

 

Tokom 9 nedelja, zajednički radimo na tome da:

 

👉 Naučite kako se pokreće i gradi zdrava zajednica putem njuzleter liste.

👉 Naučite sve tehničke detalje kako bi pokretanje njuzletera prošlo opuštenije, kao i svaki naredni koraci.

👉 Kreirate jedinstvenu strategiju za vaš njuzleter za naredna 2 meseca.

👉 Naučite i kako tu strategiju da obnavljate iz meseca u mesec.

Teme naših susreta su:

Susret 1:
Upoznavanje sa vašim biznisom

Da bismo kvalitetno započeli naš projekat, najpre ćemo dobro da upoznamo vaš biznis, da postavimo vaše ciljeve, kao i da se upoznate sa email marketingom i svim njegovim resursima.

Susret 2:
Teme vaših njuzletera

Kroz vežbe kreiramo teme vaših prvih njuzletera. Podržaću vas i dati vam dobre ideje i sugestije vezano za teme vaših njuzletera.

Susret 3:
Izgled njuzletera

Bavimo se svim bitnim elementima koje vaš njuzleter treba da sadrži. Detaljno razrađujemo buduću strukturu vaših mejlova.

Susret 4:
Lead magnet

Kroz vežbu kreiramo nekoliko ideja za vaš lead magnet, a uz moju podršku odabraćete onaj jedan koji je idealan baš za vas i vaš biznis (zato je bitno da se prethodno dobro upoznamo).

Susret 5:
Welcome mejl 

Kreiramo mejl dobro došlice na vašu email listu. Do detalja se bavimo svim potrebnim elementima ovog mejla. Nakon ovog susreta imaćete skoro sve bitne elemente za vaš njuzleter.

Susret 6:
Promocija vašeg njuzletera

Predstavljam vam načine za promociju vaših njuzletera i biramo najbolje rešenje za vas i vaš biznis. 

Susret 7:
MailerLite radionica

Tokom ovog susreta MailerLite tehnička radionicu na kojoj ćete naučiti kako sve prethodne korake da povežete.

Susret 8:
Statistika i faktori koji utiču na spam i promotion folder

Učim vas koje parametre da pratite prilikom slanja vaših njuzletera, naučićete kako da tumačite i analizirate statistiku, što je veoma važno za dalji napredak.

U ovom susretu obrađujemo još jednu važnu temu a to je čuveni promotion i spam folder, naučiću vas kako da veći procenat vaših mejlova izbegne Spam folder.

Susret 9:
Recept za uspeh i rast email liste

Na poslednjem susretu predstaviću vam sve važne korake koje je potrebno da ispoštujete kako bi naš projekat pokretanja njuzletera, a posebno dalji rast vaše email liste, u budućnosti bio uspešan. Ovo je naš poslednji susret i zaokružiće sva prethodno stečena znanja. 

Bonusi:

shayna douglas zh9C5z8oR7g unsplash scaled

Program će vam pomoći da:

 • Pokrenete svoj njuzleter
 • Kreirate njuzleter strategiju koja će vam omogućiti rast liste 
 • Kreirate zajednicu koja jedva čeka vaše njuzletere
 • Uvek imate temu za vaš njuzleter
 • Naučićete da promovišete vaš njuzleter
 • Naučićete da koristite statistiku: kada razumete statistiku, zaista je lako isplanirati vaš sledeći korak
 • Naučićete šta je Lead magnet i zašto je važan
 • Naučićete kako da kreirate Lead magnet (čak šta više, kreiraćemo ga zajedno)
 • Naučićete da postavite kompletan tehnički proces za preuzimanje Lead magnet
 • Naučićete kako da vaš mejl ne završi u Spam folderu
 • Razumećete kako radi automatizacija
 • I sve to uz podršku mentora 💪

Ovaj program je za vas:

Ako želite da pokrenete njuzleter sa strategijom i sigurnošću

Ako želite da vaša njuzleter lista raste

Ako ste već pokrenule njuzleter, i niste sigurne koji je vaš sledeći korak

Ako želite da naučite kako da negujete vašu njuzleter zajednicu

Ako želite da kreirate sigurno mesto za otvorenu komunikaciju sa svojim klijentima i kupcima

Ako želite da znate koje su to teme koje trebate obraditi na njuzleteru

Ako želite da naučite koji Lead magnet najbolje radi za vaš biznis

Ako želite da još više ljudi sazna za vaš brend, vaše proizvode i/ili usluge

Ako želite izgraditi poverenje na dubljem, emotivnom nivou tako da vam vaši kupci više veruju i kupuju isključivo od vas

Ako želite da savladate sve tehničke zadatke i budete samostalne u radu

Ovaj program nije za vas:

Ako želite brzinsko rešenje za vašu njuzleter listu

Ako njuzleter pokrećete samo jer vam je neko rekao da vam je potreban

Ako niste spremne da investirate vaše vreme u rad tokom programa

Ako želite da vaš njuzleter koristite isključivo za prodaju proizvoda i usluga

Pročitajte utiske prethodnih polaznica programa

Pokrenite svoj njuzleter

U tri godine poduzetništva mentorski program “Kako pokrenuti svoj newsletter” najbolja je, bez ikakvog pretjerivanja, edukacija na kojoj sam bila. I najkorisnija za razvoj mog biznisa.
Dragana je iznimno stručna u polju e-mail marketinga, a to svoje zanje prenosi normalnim, narodskim jezikom. Ogroman je vjetar u leđa. Podrška. Poticaj. Jednaku važnost pridaje teoriji i praksi. Ništa ne morate, a sve možete. Veseli se vašim novim pretplatnicima kao da su njeni.
Jako lijepo hendla grupni rad. I jako mi je bilo ugodno raditi u grupi jer smo jedna drugu mogle savjetivati, dati si podršku i pomoći kad treba.
Jedva sam čekala svaki novi susret. Vrijeme mi je proletilo. Pomalo mi je žao i što je završilo jer bilo nam je edukativno, informativno, konstruktivno i zabavno.
Ako želite pokrenuti svoj newsletter, nema dalje od Draganinog mentorskog programa.

sonja nedic slika testimonial

Sonja Nedić

Program “Pokreni svoj newsletter” nadmašio je sva moja očekivanja. Naučila sam puno o email marketingu i dobila sve potrebne informacije o tome kako samostalno kreirati svoj newsletter.

Draganina stručnost i poznavanje materije, strukturiranost i temeljitost u izlaganju omogućava i onima koji ništa ne znaju o ovom temi da do kraja programa imaju jasnu predodžbu o čemu se radi i kako i ovaj oblik komunikacije prema postojećim i potencijalnim klijentima mogu primijeniti u svom poslovanju.

Posebna vrijednost ovog programa je Draganina podrška i poticaj koji motivira na učenje i akciju. Ona se doista brine za svoje polaznike i svakome pristupa individualno i s punom pažnjom.

Tihana Malenica utisak mentorski Dragana Repac

Tihana Malenica

Program je nadmašio moja očekivanja. Jako profesionalno odrađeno. Od mojeg minimalnog znanja s kojim sam krenula, kroz program sam dobila sve potrebno za samostalno voditi svoj newsletter. Dragana je bila na raspolaganju za sve naše nedoumice i preporuke. Saznali smo stvari koje bi nam inače bilo potrebno bar godina iskustva i samostalnih pogrešaka. Za sve koji žele kreirati kvalitetan sadržaj i naučiti tehničke stvari vezano za newsletter, ovaj program je moja topla preporuka.

Marina Dubravčić utisak mentorski Dragana Repac

Marina Dubravčić

Ako si na početku pokretanja svog newslettera, na sve strane slušaš kako je to super alat, no nikako da se uhvatiš u koštac s time jer ti djeluje prekomplicirano – ovaj program je za tebe. Bila sam tu gdje si ti sada, uspjela sam sama napraviti račun na servisu za slanje newslettera i tu sam stala jer nisam znala što i kako dalje. Milijun opcija od kojih mi je glava skoro eksplodirala (:D) Rezultat nakon završenog programa je to da sam bez muke kreirala newsletter. Cijeli program je zamišljen na način da nakon teorije koju odrađujemo na zoom pozivima, imaš vremena to odraditi i u praksi. Dragana je tu cijelo vrijeme za sva pitanja što jako olakšava taj proces ako negdje zapneš (a svima nam se desilo :D) Bila je ažurna za sva naša pitanja u Facebook grupi, ali i na grupnim zoom pozivima.

Da, možda bi i mogla sama, no Dragana će ti uštedjet vrijeme i živce koje bi utrošila na samostalno istraživanje što i kako.

Ja sam apsolutno zadovoljna sa svime i od srca preporučam program svakome tko razmišlja o pokretanju newslettera.

Martina Gložinić Utisak mentorski program Dragana Repac

Martina Gložinić

Iako sam već pokrenula svoj newsletter preko drugog e-mail servisa prijavila sam se na Draganin program jer nisam bila zadovoljna s postojećim. Program “Pokreni svoj newsletter” je nadmašio sva moja očekivanja. Osim što sam dobila tražene informacije, ono još važnije, dobila sam mentorsku podršku ali i podršku žena u grupi što je za mene neprocjenjivo. Omjer teorije i praktičnog dijela je bio idealan. Također, neizmjerno sam zahvalna što smo imale pristup Zoom snimkama kada ne bi mogle prisustvovati uživo kako ne bi kaskale za grupom.

Za Draganu kao mentoricu imam samo riječi hvale. Osim što je izuzetno stručna u onome što radi, njena toplina i vještina jednostavnog prenošenja znanja je ono što olakšava primjenu i cijelu zavrzlamu oko pokretanja newslettera. Ako si spremna pokrenuti svoj newsletter Draganu želiš imati za svoju mentoricu.

Vesna Bilić​ mentoriski utisak Dragana Repac

Vesna Bilić

Mentorica za izgradnju podržavajućeg
biznis mindseta

Dragana je super, jako je draga i uvijek spremna pomoći i dati podršku. Program je odličan jer uz predavanja dobijete i video snimke, prezentacije, savjetovanja, ali i grupu u kojoj možete dijeliti svoje ideje i dobijete povratnu informaciju o onome što biste radili.
Mislim da je jako važno imati ovakav tip podrške kada se kreće s nečim poput newslettera, gdje ljudima ipak “direktno” ulazite u inboks, a to ima veliku moć, koju treba iskoristiti

Matea

Program je bio odličan. Dragana je to objasnila vrlo jednostavno i lako je bilo za pratiti, te usvajati znanje. Zahvaljujući grupi bilo je još kompletnije jer smo jedna drugoj mogle dati savjete i smjernice. U svakom slučaju moja preporuka ❤️

Martina Topčić

Draganin program je odličan, prepun korisnih i praktičnih informacija. To je zapravo sve što vam je potrebno da pokrenete svoj prvi newsletter i da uspostavite prisnu komunikaciju sa svojim trenutnim pratiocima ali i da zahvaljujući Draganinim preporukama i savjetima ta lista neograničeno raste. Sve pohvale i preporuke za ovaj program!

Gordana

Imam samo riječi pohvale za Draganin mentorski program ‘Pokreni svoj newsletter’. Iako sam bila svjesna vrijednosti koju daje newsletter u ostvarivanju bolje i prisnije komunikacije sa svojom zajednicom, potpuno sam zanemarila taj važni dio u svom poslovanju. Osim što mi je trebao poticaj da se pokrenem, bila sam u potrazi za konkretnim smjernicama. Dragana je odlično koncipirala svaku radionicu i detaljno nas, u opuštenoj i poticajnoj atmosferi, korak po korak vodila kroz svaku temu- od toga kako graditi mailing listu, kako napraviti segmentaciju i automatizaciju do izgleda newslettera, tehničkih detalja i odabira servisa. U dva smo mjeseca, koliko je trajao program, obuhvatili svaki segment i ja ga zaista od srca, svakome koga ova tema zanima, preporučam.

Lidija Dobrić

Program Dragane Repac Pokreni svoj newsletter, izvrstan je program za sve koji žele pokrenuti komunikaciju sa svojom zajednicom i na ovaj, rekla bih prisniji način. Program je izuzetno dobro koncipiran, prikladan i za potpune početnike, kreće se od osnova da bi ste na kraju programa bili sposobni kreirati svoj vlastiti newsletter s lead magnetom i automatizacijom. Dragana ima veliko umijeće prenošenja znanja, izuzetna je predavačica koja strpljivo i vrlo stručno odgovara na sva pitanja koja se u procesu pojavljuju. Veliki benefit ovog programa jest i rad u manjim grupama te interaktivni princip, gdje ostali polaznici edukacije također savjetuju, daju svoje mišljenje i pomažu jedni drugima u kreiranju sadržaja. Bila sam na mnogim sličnim edukacijama, završila sam i edukaciju digitalnog marketinga i brendiranja, ali ovaj program bih izdvojila kao jedan od najboljih.

Danijela Tomić mentorski utisak Dragana Repac

Danijela Tomić

Dragana, mentorka programa “Pokreni svoj newsletter”, je izuzetno stručna osoba koja je uspjela da me nauči mnogim tehničkim aspektima kreiranja newslettera. Zahvaljujući njenom znanju i iskustvu, me je ohrabrila da pokrenem svoj newsletter i povećam broj pretplatnika.

Posebno sam bila zadovoljna što smo u okviru programa radile u manjim grupama, gdje smo imale priliku da međusobno razmijenimo mišljenja i ideje. To je bilo veoma korisno jer smo se međusobno inspirisale i pomogle jedna drugoj da unaprijedimo svoje newslettere.

Sve u svemu, program “Pokreni svoj newsletter” mi je veoma pomogao da unaprijedim svoje znanje i vještine u kreiranju newslettera, a mentorstvo Dragane Repac je bilo ključno za moj uspjeh. Toplo preporučujem ovaj program svima koji žele da se uspješno bave email marketingom!

Lejla Josipović mentorski utisak Dragana Repac

Lejla Josipović

Konsultant za poslovne procese

Malo je reći da sam oduševljena Draganinim programom. Smatram se privilegiranom učiti od osobe koja u prenošenju znanja s tolikom predanosti, stručnosti, strpljivosti i prije svega ljudskosti, pristupa svakoj od nas.

Viber Image 2024 06 14 11 49 25 123

Ana Postružnik Đakulović

Draganu od srca preporučam kao mentora koji može na jasan i jednostavan način pružiti podršku svima koji se upuste u email marketing avanturu. Njeno poznavanje tehničkih detalja, kao i spremnost da u svakom trenutku da podršku nama apsolutnim početnicima je nešto što se ne nalazi uvijek i svugdje. Dragana je divna podrška i vrijeme provedeno s njom u mentorskom programu je jedno od najkorisnijih sati utrošenih u ovoj godini 🙂

Viber Image 2024 06 17 11 11 18 236

Ivana Maltašić

Završila sam Draganin mentorski program “Pokreni svoj newsletter”.

U samom početku moje znanje o newsletteru je bilo minimalno i došla sam s ciljem da naučim nešto više i na koncu pokrenem svoj newsletter, tj. dodam novi segment u svoje poslovanje.

Oduševila me Draganina predanost da mi prenese znanje i da me modul po modul upozna s alatima bitnim za pokretanje newslettera. Dobila sam stvarno jako puno vrijednih informacija i generalnu strukturu kako cijeli proces izgleda.

Uz to, Dragana je bila pravi vjetar u leđa tijekom cijelog programa, veliki motivator i podrška za sve izazove koji se nađu na putu. Stručna, od riječi, uvijek sa spremnim odgovorima kako, zašto i što je najbolja opcija, što je na kraju rezultiralo konkretnim rezultatima i ostvarenjem mog cilja.

Odlična suradnja i komunikacija, preporuka svim poduzetnicima koji imaju želju pokrenuti svoj newsletter, uz Draganino vodstvo to ide kao od šale!

Viber Image 2024 06 17 17 32 33 467

Ivana Rod

Badge with satisfaction guaranteed text

Garancija

Ukoliko budete prisutni na svim našim susretima, uradite sve zadatke i aktivno učestvujete u aktivnostima programa, sigurna sam da ćete i vi pokrenuti svoj njuzleter i smisliti idealnu strategiju.

Toliko sam sigurna u to, da vam obećavam povrat vašeg novca u roku od mesec dana od upisa programa ukoliko ne budemo videli nikakav napredak.

Vaš predavač i mentor:

Moje ime je Dragana Repac i ja sam preduzetnica, email marketing savetnik, MailerLite ekspert i mentor za pokretanje njuzletera. Poslovi iz ovih oblasti zanimali su me od početka online poslovanja, ne tako davne 2020.

Fascinirana mogućnostima koje nudi email marketing, a posebno načinom povezivanja sa klijentima koju nosi ovaj kanal,  odlučila sam da se i sama isprobam u slanju njuzletera za svoj biznis. Ovaj korak doprineo je velikoj svesti o mom brendu, doneo mi je sjajna poznanstva i još sjajnije klijente. 

Tokom saradnji sa klijentima, kako individualno, tako i tokom prethodno realizovanih programa i radionica, primetila sam da je pokretanje njuzletera još uvek dosta nepoznato područje. Želim da vas podržim na tom putu i naučim vas kako da koristite email marketing, i kreirate strategiju za  rast vaše zajednice kroz mejl listu. Verujem da se slažete sa mnom kada kažem da:

“Samo uz dobru strategiju, možete biti sigurni da će i vaša zajednica da raste.”

Tako sam i osmislila ovaj program mentorstva i podrške za sve vas koji želite da ovaj poseban komunikacioni kanal iskoristite za svoj biznis i povezivanje sa vašim klijentima i kupcima. Moje znanje i veštine su vam na raspolaganju tokom devet susreta naše saradnje.

Do sada sam pomogla u pokretanju preko 70 newslettera za moje klijentkinje, kroz moje obuke je prošlo 50+ polaznica i sigurna sam da sa oduševljenjem čitate neke od njihovih njuzletera. 

Ako i vi želite da ovaj poseban komunikacioni kanal iskoristite za vaš biznis i povežete se sa vašim klijentima i kupcima, moje znanje i veštine su vam na raspolaganju.

Dragana Repac shoot April 18, 2023

Pokrenite svoj njuzleter je program tokom kog se viđamo putem Zoom-a uživo devet puta, a koji će vam pomoći da pokrenete svoj njuzleter i  kreirate strategiju za pokretanje i rast vaše zajednice putem njuzleter liste i prevaziđete tehničke izazove i to sve uz mentorsku podršku.

 

✅ Teme naših susreta koje prolazimo koncipirane su tako da vam svaki susret donosi nova i važna znanja kada je u pitanju pokretanje i izgradnja vaše mejl liste.

✅ Kroz zadatke pripremate jedan po jedan element sa liste sastojaka potrebnih za uspešan njuzleter.

✅ Naučićete da negujete vašu zajednicu, koje teme su njima važne i kako da postignete da vaši čitaoci isčekuju vaš njuzleter.

Najčešća pitanja:

Program traje 9 susreta, najčešće se viđamo 1x nedeljno uživo na Zoom-u. Svaki Zoom susret traje oko 90 minuta i nakon svakog susreta dobijate snimak u vaše trajno vlasništvo, kako biste uvek mogli da se vratite i ponovo pređete temu.

Ovaj program je individualan mentorski program prilagođen isključivo vama i vašem biznisu.

Važno je da radite zadatke, jer tako ćete nakon završenog programa imati pokrivene sve važne tačke vaše njuzleter strategije i bićete potpuno sigurne šta je vaš sledeći korak

Da naravno, programom je obuhvaćena i lekcija o statističkim parametrima sa adekvatnim objašnjenjima i uputstvima kako određene parametre da povećete, kao što je open rate, kao i kako da određene parametre smanjite poput sletanja vašeg njuzletera u spam folder. 

Zahvaljujući programu Pokrenite svoj njuzleter:

 • Pokrenućete svoj njuzleter
 • Kreiraćete njuzleter strategiju koja će vam omogućiti rast liste 
 • Kreiraćete zajednicu koja će jedva čekati vaše njuzletere
 • Uvek ćete imati temu za vaš njuzleter
 • Naučićete da promovišete vaš njuzleter
 • Naučićete da koristite statistiku
 • Naučićete šta je Lead magnet i zašto je važan
 • Naučićete kako da kreirate Lead magnet (čak šta više, kreiraćemo ga zajedno)
 • Naučićete da postavite kompletan proces za preuzimanje Lead magnet
 • Naučićete kako da vaš mejl ne završi u Spam folderu
 • Razumećete kako radi automatizacija
 • I sve to uz podršku mentora
3

Cena mentorskog programa Pokreni svoj njuzleter je 650€ uz mogućnost uplate na tri mesečne rate.

Prva rata uplaćuje se pre početka programa, a druga rata sredinom, a treća najkasnije do poslednje nedelje programa.

Prijavite se