Pokrenite
svoj njuzleter

Povežite se sa vašim klijentima i kupcima

Pokrenite svoj njuzleter

Razmišljate da pokrenete vaš njuzleter, ali niste sigurne odakle da krenete. Pitate se šta vam je za početak potrebno, a naravno ne znate šta da radite kako bi vaša email lista počela i nastavila da raste. Ponekad niste sigurne ni koje su to teme o kojima trebate pisati u vašem njuzleteru. Posmatrate kako to rade osobe iz vašeg okruženja i deluje vam da im ide lako. Zamislite samo koliko bi fantastično bilo da i vi kreirate svoje njuzletere sa lakoćom.

Prijavite se na mentorski program i naučite koja strategija je potrebna za pokretanje i izgradnju zdrave liste za vaš biznis, i budite sigurne u svoj sledeći korak.

O mentorstvu:

Mentorski program će vam pomoći da kroz 9 nedelja zajedničkog rada lansirate svoj njuzleter, kreirajući jasnu strategiju za pokretanje i dalji rast vaše mejl liste.

Ovo je praktičan i iskustven mentorski program za sve vas vlasnice malih biznisa, koje želite da se povežete sa svojim  klijentima.

Program obuhvata 9 Zoom uživo susreta, svaki u trajanju od 60 – 90 minuta, a na kojima ćemo pokriti sve važne tačke potrebne za uspešno lansiranje vašeg njuzletera.

Dragana Repac shoot April 18, 2023

Pokrenite svoj njuzleter je 1:1 mentorski program idealan za vas preduzetnice koje  želite da se povežete sa vašim kupcima i klijentima, a niste sigurne u korake potrebne za uspeh i na ovom putu nailazite na različite izazove za koje niste eksperti i potrebna vam je pomoć mentora.

Tokom 9 nedelja, zajednički radimo na tome da:

 Naučite kako se pokreće i gradi mejl lista.

Kreirate jedinstvenu strategiju za vaš njuzleter za naredna 2 meseca.

Naučite i kako tu strategiju da obnavljate iz meseca u mesec.

Teme naših susreta su:

Susret 1:
Upoznavanje sa vašim biznisom

Da bismo kvalitetno započeli naš projekat, najpre ćemo dobro da upoznamo vaš biznis, da zapišemo vaše ciljeve, kao i da se upoznate sa email marketingom i svim njegovim resursima.

Susret 2:
Teme vaših njuzletera

Kroz vežbe kreiramo teme vaših prvih njuzletera. Kroz zajednički radpodržaću vas i dati vam dobre ideje i sugestije vezano za teme vaših njuzletera.

Susret 3:
Izgled njuzletera

Bavimo se svim bitnim elementima koje vaš njuzleter treba da sadrži. Detaljno razrađujemo buduću strukturu vaših mejlova.

Susret 4:
Lead magnet

Kroz vežbu kreiramo nekoliko ideja za vaš lid magnet, a uz moju podršku odabraćete onaj jedan koji je idealan baš za vas i vaš biznis (zato je bitno da se prethodno dobro upoznamo).

Susret 5:
Welcome mejl

Kreiramo mejl dobrodošlice na vašu email listu. Do detalja se bavimo svim potrebnim elementima ovog mejla. Nakon ovog susreta imaćete skoro sve bitne elemente za vaš njuzleter.

Susret 6:
Odabir servisa i promocija vašeg njuzletera

Birate servis koji će vas podržavati u pokretanju njuzletera i izgradnji vaše liste. Predstavljam vam sve moguće načine za promociju vaših njuzletera.

Susret 7:
MailerLite radionica

Tokom ovog susreta MailerLite tehnička radionicu na kojoj ćete naučiti kako sve prethodne korake da povežete.

Susret 8:
Statistika i faktori koji utiču na spam i promotion folder

Učim vas koje parametre da pratite prilikom prikupljanja pretplatnika i prilikom slanja vaših njuzletera, naučićete kako da tumačite statistiku. U ovom susretu obrađujemo još jednu važnu temu a to je čuveni promotion i spam folder, naučiću vas kako da veći procenat vaših njuzletera izbegne Spam folder.

Susret 9:
Recept za uspeh i rast email liste

Na poslednjem susretu predstaviću vam sve važne korake koje je potrebno da ispoštujete kako bi vaš projekat pokretanja njuzletera, a posebno rast vaše email liste u budućnosti bio uspešan. Ovo je naš poslednji susret i zaokružiće sva prethodno stečena znanja. 

Bonusi:

shayna douglas zh9C5z8oR7g unsplash scaled

Program će vam pomoći da:

  • Kreirate jedinstvenu njuzleter strategiju za svoj biznis
  • Baš nikada ne ostanete bez teme za vaš njuzleter
  • Naučićete da promovišete vaš njuzleter tako da vaša lista raste
  • Naučićete da koristite statistiku: kada razumete statistiku, zaista je lako isplanirati vaš sledeći korak
  • Naučićete šta je Lid magnet i zašto je važan
  • Naučićete da postavite kompletan proces za preuzimanje Lid magnet
  • Naučićete kako da vaš mejl ne završi u Spam folderu
  • Razumećete kako radi automatizacija
  • I sve to uz podršku mentora

Ovaj program je za vas:

Ako želite da pokrenete njuzleter sa strategijom i sigurnošću

Ako želite da vaša mejl lista raste

Ako ste već pokrenule njuzleter, i ne znate koji je vaš sledeći korak

Ako želite da naučite kako da negujete vaše kontakte

Ako želite sigurno mesto za otvorenu komunikaciju sa svojim klijentima i kupcima

Ako želite da znate koje su to teme koje trebate obraditi na njuzleteru

Ako želite da naučite koji Lid magnet najbolje radi za vaš biznis

Ako želite da još više ljudi sazna za vaš brend, vaše proizvode i/ili usluge

Ako želite izgraditi poverenje na dubljem, emotivnom nivou tako da vam vaši kupci više veruju i kupuju isključivo od vas

Ovaj program nije za vas:

Ako želite brzinsko rešenje za vašu mejl listu

Ako njuzleter pokrećete samo jer vam je neko rekao da vam je potreban

Ako niste spremne da investirate vaše vreme u rad tokom programa

Ako želite da vaš njuzleter koristite isključivo za prodaju proizvoda i usluga

Pročitajte utiske prethodnih polaznica programa

Pokrenite svoj njuzleter

U tri godine poduzetništva mentorski program “Kako pokrenuti svoj newsletter” najbolja je, bez ikakvog pretjerivanja, edukacija na kojoj sam bila. I najkorisnija za razvoj mog biznisa.
Dragana je iznimno stručna u polju e-mail marketinga, a to svoje zanje prenosi normalnim, narodskim jezikom. Ogroman je vjetar u leđa. Podrška. Poticaj. Jednaku važnost pridaje teoriji i praksi. Ništa ne morate, a sve možete. Veseli se vašim novim pretplatnicima kao da su njeni.
Jako lijepo hendla grupni rad. I jako mi je bilo ugodno raditi u grupi jer smo jedna drugu mogle savjetivati, dati si podršku i pomoći kad treba.
Jedva sam čekala svaki novi susret. Vrijeme mi je proletilo. Pomalo mi je žao i što je završilo jer bilo nam je edukativno, informativno, konstruktivno i zabavno.
Ako želite pokrenuti svoj newsletter, nema dalje od Draganinog mentorskog programa.

sonja nedic slika testimonial

Sonja Nedić

Program „Pokreni svoj newsletter“ nadmašio je sva moja očekivanja. Naučila sam puno o email marketingu i dobila sve potrebne informacije o tome kako samostalno kreirati svoj newsletter.

Draganina stručnost i poznavanje materije, strukturiranost i temeljitost u izlaganju omogućava i onima koji ništa ne znaju o ovom temi da do kraja programa imaju jasnu predodžbu o čemu se radi i kako i ovaj oblik komunikacije prema postojećim i potencijalnim klijentima mogu primijeniti u svom poslovanju.

Posebna vrijednost ovog programa je Draganina podrška i poticaj koji motivira na učenje i akciju. Ona se doista brine za svoje polaznike i svakome pristupa individualno i s punom pažnjom.

Tihana Malenica utisak mentorski Dragana Repac

Tihana Malenica

Program je nadmašio moja očekivanja. Jako profesionalno odrađeno. Od mojeg minimalnog znanja s kojim sam krenula, kroz program sam dobila sve potrebno za samostalno voditi svoj newsletter. Dragana je bila na raspolaganju za sve naše nedoumice i preporuke. Saznali smo stvari koje bi nam inače bilo potrebno bar godina iskustva i samostalnih pogrešaka. Za sve koji žele kreirati kvalitetan sadržaj i naučiti tehničke stvari vezano za newsletter, ovaj program je moja topla preporuka.

Marina Dubravčić utisak mentorski Dragana Repac

Marina Dubravčić

Ako si na početku pokretanja svog newslettera, na sve strane slušaš kako je to super alat, no nikako da se uhvatiš u koštac s time jer ti djeluje prekomplicirano – ovaj program je za tebe. Bila sam tu gdje si ti sada, uspjela sam sama napraviti račun na servisu za slanje newslettera i tu sam stala jer nisam znala što i kako dalje. Milijun opcija od kojih mi je glava skoro eksplodirala (:D) Rezultat nakon završenog programa je to da sam bez muke kreirala newsletter. Cijeli program je zamišljen na način da nakon teorije koju odrađujemo na zoom pozivima, imaš vremena to odraditi i u praksi. Dragana je tu cijelo vrijeme za sva pitanja što jako olakšava taj proces ako negdje zapneš (a svima nam se desilo :D) Bila je ažurna za sva naša pitanja u Facebook grupi, ali i na grupnim zoom pozivima.

Da, možda bi i mogla sama, no Dragana će ti uštedjet vrijeme i živce koje bi utrošila na samostalno istraživanje što i kako.

Ja sam apsolutno zadovoljna sa svime i od srca preporučam program svakome tko razmišlja o pokretanju newslettera.

Martina Gložinić Utisak mentorski program Dragana Repac

Martina Gložinić

Iako sam već pokrenula svoj newsletter preko drugog e-mail servisa prijavila sam se na Draganin program jer nisam bila zadovoljna s postojećim. Program „Pokreni svoj newsletter“ je nadmašio sva moja očekivanja. Osim što sam dobila tražene informacije, ono još važnije, dobila sam mentorsku podršku ali i podršku žena u grupi što je za mene neprocjenjivo. Omjer teorije i praktičnog dijela je bio idealan. Također, neizmjerno sam zahvalna što smo imale pristup Zoom snimkama kada ne bi mogle prisustvovati uživo kako ne bi kaskale za grupom.

Za Draganu kao mentoricu imam samo riječi hvale. Osim što je izuzetno stručna u onome što radi, njena toplina i vještina jednostavnog prenošenja znanja je ono što olakšava primjenu i cijelu zavrzlamu oko pokretanja newslettera. Ako si spremna pokrenuti svoj newsletter Draganu želiš imati za svoju mentoricu.

Vesna Bilić​ mentoriski utisak Dragana Repac

Vesna Bilić

Mentorica za izgradnju podržavajućeg
biznis mindseta

Dragana je super, jako je draga i uvijek spremna pomoći i dati podršku. Program je odličan jer uz predavanja dobijete i video snimke, prezentacije, savjetovanja, ali i grupu u kojoj možete dijeliti svoje ideje i dobijete povratnu informaciju o onome što biste radili.
Mislim da je jako važno imati ovakav tip podrške kada se kreće s nečim poput newslettera, gdje ljudima ipak „direktno“ ulazite u inboks, a to ima veliku moć, koju treba iskoristiti

Matea

Program je bio odličan. Dragana je to objasnila vrlo jednostavno i lako je bilo za pratiti, te usvajati znanje. Zahvaljujući grupi bilo je još kompletnije jer smo jedna drugoj mogle dati savjete i smjernice. U svakom slučaju moja preporuka ❤️

Martina Topčić

Draganin program je odličan, prepun korisnih i praktičnih informacija. To je zapravo sve što vam je potrebno da pokrenete svoj prvi newsletter i da uspostavite prisnu komunikaciju sa svojim trenutnim pratiocima ali i da zahvaljujući Draganinim preporukama i savjetima ta lista neograničeno raste. Sve pohvale i preporuke za ovaj program!

Gordana

Imam samo riječi pohvale za Draganin mentorski program ‘Pokreni svoj newsletter’. Iako sam bila svjesna vrijednosti koju daje newsletter u ostvarivanju bolje i prisnije komunikacije sa svojom zajednicom, potpuno sam zanemarila taj važni dio u svom poslovanju. Osim što mi je trebao poticaj da se pokrenem, bila sam u potrazi za konkretnim smjernicama. Dragana je odlično koncipirala svaku radionicu i detaljno nas, u opuštenoj i poticajnoj atmosferi, korak po korak vodila kroz svaku temu- od toga kako graditi mailing listu, kako napraviti segmentaciju i automatizaciju do izgleda newslettera, tehničkih detalja i odabira servisa. U dva smo mjeseca, koliko je trajao program, obuhvatili svaki segment i ja ga zaista od srca, svakome koga ova tema zanima, preporučam.

Lidija Dobrić

Program Dragane Repac Pokreni svoj newsletter, izvrstan je program za sve koji žele pokrenuti komunikaciju sa svojom zajednicom i na ovaj, rekla bih prisniji način. Program je izuzetno dobro koncipiran, prikladan i za potpune početnike, kreće se od osnova da bi ste na kraju programa bili sposobni kreirati svoj vlastiti newsletter s lead magnetom i automatizacijom. Dragana ima veliko umijeće prenošenja znanja, izuzetna je predavačica koja strpljivo i vrlo stručno odgovara na sva pitanja koja se u procesu pojavljuju. Veliki benefit ovog programa jest i rad u manjim grupama te interaktivni princip, gdje ostali polaznici edukacije također savjetuju, daju svoje mišljenje i pomažu jedni drugima u kreiranju sadržaja. Bila sam na mnogim sličnim edukacijama, završila sam i edukaciju digitalnog marketinga i brendiranja, ali ovaj program bih izdvojila kao jedan od najboljih.

Danijela Tomić mentorski utisak Dragana Repac

Danijela Tomić

Dragana, mentorka programa „Pokreni svoj newsletter“, je izuzetno stručna osoba koja je uspjela da me nauči mnogim tehničkim aspektima kreiranja newslettera. Zahvaljujući njenom znanju i iskustvu, me je ohrabrila da pokrenem svoj newsletter i povećam broj pretplatnika.

Posebno sam bila zadovoljna što smo u okviru programa radile u manjim grupama, gdje smo imale priliku da međusobno razmijenimo mišljenja i ideje. To je bilo veoma korisno jer smo se međusobno inspirisale i pomogle jedna drugoj da unaprijedimo svoje newslettere.

Sve u svemu, program „Pokreni svoj newsletter“ mi je veoma pomogao da unaprijedim svoje znanje i vještine u kreiranju newslettera, a mentorstvo Dragane Repac je bilo ključno za moj uspjeh. Toplo preporučujem ovaj program svima koji žele da se uspješno bave email marketingom!

Lejla Josipović mentorski utisak Dragana Repac

Lejla Josipović

Konsultant za poslovne procese

Badge with satisfaction guaranteed text

Garancija

Ukoliko budete prisutni na svim našim susretima, uradite sve zadatke i aktivno učestvujete u aktivnostima programa, sigurna sam da ćete i vi kreirati vašu idealnu njuzleter strategiju.

Toliko sam sigurna u to, da vam obećavam povrat vašeg novca u roku od mesec dana od upisa programa ukoliko ne budemo videli nikakav napredak.

Vaš predavač i mentor:

Moje ime je Dragana Repac i ja sam virtuelni asistent sa ekspertizom u email marketingu, MailerLite ekspert i mentor za pokretanje njuzletera. Poslovi iz ovih oblasti zanimali su me od početka poslovanja kao virtuelni asistent, ne tako davne 2020.

Fascinirana mogućnostima koje nudi email marketing, a posebno načinom povezivanja sa klijentima koju nosi ovaj kanal,  odlučila sam da se i sama isprobam u slanju njuzletera za svoj biznis. Ovaj korak doprineo je velikoj svesti o mom brendu, doneo mi je sjajna poznanstva i još sjajnije klijente. 

Tokom saradnji sa klijentima, kako individualno, tako i tokom prethodno realizovanih programa i radionica, primetila sam da je pokretanje njuzletera za vas još uvek dosta nepoznato područje. Želim da vas podržim na tom putu, kako biste kreirali strategiju za pokretanje i dalji rast vaše mejl liste. Verujem da se slažete sa mnom kada kažem da:

„Samo uz dobru strategiju, možete biti sigurni da će i vaša lista da raste.“

Tako sam i osmislila ovaj devetonedeljni program mentorstva i podrške za sve vas koji želite da ovaj poseban komunikacioni kanal iskoristite za svoj biznis i komunikaciju sa vašim klijentima i kupcima. Moje znanje i veštine su vam na raspolaganju tokom dva meseca naše saradnje.

Dragana Repac shoot April 18, 2023

Hajde da ponovimo šta program obuhvata:

Pokrenite svoj njuzleter je program koji će vam pomoći da kroz 9 nedelja kreirate strategiju za pokretanje i rast vaše imejl liste uz moju mentorsku podršku. Zahvaljujući temama koje prolazimo tokom programa, svaki susret uliva vam nova i važna znanja kada je u pitanju izgradnja vaše mejl liste. Kroz zadatke ispunjavate jednu po jednu stavku sa liste sastojaka potrebnih za uspešan njuzleter.

Naučićete da negujete vaše kontakte, naučićete koje teme su njima važne i kako da iskoristite sve vaše ideje. Naučićete i kako ceo proces da pratite i prilagodite potrebama vaše liste.

Najčešća pitanja:

Program traje 9 susreta, najčešće se viđamo 1x nedeljno uživo na Zoom-u. Svaki Zoom susret traje oko 90 minuta i nakon svakog susreta dobijate snimak u vaše trajno vlasništvo, kako biste uvek mogli da se vratite i ponovo pređete temu.

Ovaj program je individualan mentorski program prilagođen isključivo vama i vašem biznisu.

Važno je da radite zadatke, jer tako ćete nakon završenog programa imati pokrivene sve važne tačke vaše njuzleter strategije i bićete potpuno sigurne šta je vaš sledeći korak

Da naravno, programom je obuhvaćena i lekcija o statističkim parametrima sa adekvatnim objašnjenjima i uputstvima kako određene parametre da povećete, kao što je open rate, kao i kako da određene parametre smanjite poput sletanja vašeg njuzletera u spam folder. 

Zahvaljujući programu Pokrenite svoj njuzleter:

⎯  Kreiraćete jedinstvenu njuzleter strategiju

⎯  Nikada nećete ostati bez teme za vaš njuzleter

⎯  Naučićete kako da promovišete vaš njuzleter i kako da vaša lista raste

⎯  Razumećete statistiku i lako isplanirati vaš sledeći korak

⎯  Naučićete šta je Lid magnet i zašto je važan

⎯  Naučićete da postavite kompletan tehnički proces za vaš Lid magnet

⎯  Naučićete kako da vaš mejl ne završi u Spam folderu

⎯  Razumećete kako radi automatizacija

⎯  I sve to uz podršku mentora

Pokrenite svoj njuzleter

Cena programa je 550€ uz mogućnost uplate na tri mesečne rate.

Prva rata uplaćuje se pre početka programa, a druga rata sredinom, a treća najkasnije do poslednje nedelje programa.

Prijavite se