dragana repac logo

Registrujte nalog na MailerLite-u potpuno besplatno

 

Email marketing je danas najefikasniji marketinški kanal iz mnogo razloga. Omogućava vam da svoje mejlove fokusirate i prilagodite direktnoj komunikaciji sa korisnicima i kupcima.

 

Da li ste znali?

66% korisnika interneta, realizovalo je online kupovinu kao direktan rezultat email marketinga, nasuprot 20% koji su kupili preporukom preko društvenih mreža.


Ako i vi želite da započnete sa slanjem njuzletera, za to vam je potreban email servis koji će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Možda ih već i šaljete, ali to vam oduzima previše vremena.

Zato, da biste učinili tok rada lakim i brzim, koristite MailerLite servis, a ja ću vas u nastavku posta sprovesti kroz jednostavnu registraciju MailerLite naloga.

Ako koristite Mailchimp, predlažem vam da pređete na MailerLite

Nadam se da vam je poznato je da od 10.3.2023. Mailchimp menja svoju cenovnu politiku i da ćete morati platiti ukoliko imate više od 500 osoba na vašoj email listi.

Mailchimp u besplatnoj varijanti dozvoljava 500 pretplatnika i 1000 poslatih mailova u mesecu, dok je kod MailerLite-a dozvoljeno 1000 pretplatnika i 12 000 poslatih emailova za mesec dana.

Svakodnevno se bavim temom email marketinga i sa zadovoljstvom vas pozivam da besplatno registrujete nalog na MailerLite-u, servisu za email marketing za koji sam sigurna da će vas u najmanju ruku oduševiti.

Zašto preporučujem MailerLite

 1. Besplatan do 1000 pretplatnika
  U besplatnoj varijatni možete se igrati 30 dana sa svim premium opcijama. Takođe, besplatan je do 1000 pretplatnika, što je odlično za one koji su na početku korišćenja email marketinga u svom biznisu.
 2. Možete da kreirate lending stranice
  Imate mogućnost čak i u besplatnoj varijanti kreirati do 5 lending stranica, sa svim pratećim automatizacijama. Dakle ne postoje nikakva ograničenje, možete se igrati dizajnom pri izradi lending stranici, kako biste na najbolji način predstavili vaše proizvode/usluge.
 3. Segmentacija liste je odlična
  Vašu listu možete segmentirati kako god i koliko god želite uz opciju grupa. Dok na Mailchimp-u imate samo jednu publiku, bez obzira odakle oni dolaze.
 4. Vrlo povoljan u plaćenim verzijama
  U prilog mu ide i cena, koja je do 2500 pretplatnika 15€, a do 5000 30€ što je duplo jeftinije u odnosu na Mailchimp.
 5. Odlične integracije
  Takođe ovaj alat poseduje fantastične integracije sa vašim veb sajtom, što smatram izuzetno važnim jer je jedan od odlučujućih faktora na isporuku mejlova u promotion i spam foldere. Integracije na MailerLite-u vam mogu pomoći i pri kreiranju baza podataka, ako vam je potrebno za vođenje biznisa.

Uputstvo za registraciju

Svi vi koji ste zainteresovani za pokretanje mailing liste putem MailerLite-a, u nastavku ovog bloga saznaće kako to da obave.

Delim sa vama video tutorijal kako izgleda registracija MailerLite naloga, koji je ujedno i prva lekcija na mom MailerLite kursu.

Pogledajte uputstvo i prateći jednostavne korake registrujte svoj nalog na MailerLite-u u roku od 15 min.

 • Kliknite OVDE

 • Ispratite VIDEO uputstvo

Evo još detalja o MailerLite kursu

MailerLite kurs je sveobuhvatan, detaljan i jednostavan kurs, za sve vas koji želite tehnički da savladate postavke njuzletera, prodajnih stranica i automatizacija. Ovo je jedini kurs na našem tržištu posvećen ovom alatu i to na našem jeziku.

Kurs vam štedi vreme (traje 5h) i kroz 10 lekcija i domaće zadatke koji vas očekuju osiguravamo vaš uspeh u ovom procesu, čak i ako ste početnik u email marketingu.

Po završetku kursa znaćete:

 • da otvorite i verifikujete MailerLite servis,
 • da podesite početna podešavanja naloga,
 • da dodate pretplatnike,
 • da kreirate njuzleter kampanje i lending stranice,
 • da kreirate automatizacije,
 • da pronađete i protumačite statistike,
 • da napravite njuzleter koji izgleda profesionalno.

Više detalja o kursu pogledajte ovde: https://subscribepage.io/mailerlite_kurs

Za sva pitanja i nedoumice oko registracije MailerLite naloga, kao i oko detalja u vezi MailerLite kursa, pišite mi na mejl info@draganarepac.com