dragana repac logo

Registrujte nalog na MailerLite-u potpuno besplatno

Juhu, radujem se da ste ovde. 

Verujem da i vi želite da započnete sa slanjem njuzletera (ili se prebacite na mailerlite jer ste čuli da je to najbolji servis). Za to vam je potreban email servis koji će vam pomoći da proces bude brži i optimalniji, a rezultati merljivi. 

U nastavku ovog posta upoznaću vas sa mojim omiljenim email servisom- Mailelite, i sprovešću vas kroz jednostavnu registraciju naloga.

Zašto preporučujem MailerLite

 1. Besplatan do 1000 pretplatnika
  U besplatnoj varijatni možete se igrati 30 dana sa svim premium opcijama. Takođe, besplatan je do 1000 pretplatnika, što je odlično za one koji su na početku korišćenja email marketinga u svom biznisu.
 2. Možete da kreirate lending stranice
  Imate mogućnost čak i u besplatnoj varijanti kreirati do 5 lending stranica, sa svim pratećim automatizacijama. Dakle ne postoje nikakva ograničenje, možete se igrati dizajnom pri izradi lending stranici, kako biste na najbolji način predstavili vaše proizvode/usluge.
 3. Segmentacija liste je odlična
  Vašu listu možete segmentirati kako god i koliko god želite uz opciju grupa. Dok na Mailchimp-u imate samo jednu publiku, bez obzira odakle oni dolaze.
 4. Vrlo povoljan u plaćenim verzijama
  U prilog mu ide i cena, koja je do 2500 pretplatnika 23€, a do 5000 36€ što je duplo jeftinije u odnosu na Mailchimp.
 5. Odlične integracije
  Takođe ovaj alat poseduje fantastične integracije sa vašim veb sajtom, što smatram izuzetno važnim jer je jedan od odlučujućih faktora na isporuku mejlova u promotion i spam foldere. Integracije na MailerLite-u vam mogu pomoći i pri kreiranju baza podataka, ako vam je potrebno za vođenje biznisa.

Uputstvo za registraciju

Svi vi koji ste zainteresovani za pokretanje mailing liste putem MailerLite-a, u nastavku ovog bloga saznaće kako to da obavite.

Delim sa vama video tutorijal kako izgleda registracija MailerLite naloga.

Pogledajte uputstvo i prateći jednostavne korake registrujte svoj nalog na MailerLite-u u roku od 15 min.

 • Kliknite OVDE

 • Ispratite VIDEO uputstvo