dragana repac logo
dragana repac virtuelni asistent 2

Vaša poverljiva desna ruka i mentor za pokretanje newsletter-a

Ćao svima.

Ako me vidite prvi put ja sam Dragana Repac. Profesionalno sam diplomirani ekonomista, virtuelni asistent, email marketing expert i mentorka za pokretanje newsletter-a. Privatno sam majka dva radoznala i sjajna dečaka, supruga, ćerka, prijateljica… Volim prirodu, šetnju i večiti sam štreber 🤓

S obzirom da ste tu da istražite kako vama mogu biti od koristi, pozabavit ćemo se nešto više mojim profesionalnim identitetima.

Svoje prvo radno iskustvo stekla sam u jednoj domaćoj kompaniji gde sam bila poslovođa. Pokretala sam nove poslovne jedinice, obučavala koleginice u prodaji i pratila njihov rad. S obzirom da brzo učim i volim sticati nova iskustva, odlično sam se snalazila na toj poziciji. Ali u dubini duše želela sam da pokrenem nešto svoje. Tada nisam ni znala šta bi to moglo biti.

Ono što znam je da sam nakon porodiljskog dala otkaz, u sred korone, i odustala od tog stalnog i sigurnog posla. Priznajem, na tu moju odluku najviše su uticali moji klinci. Podelit ću sa vama pravi razlog.

Kidala sam se svaki put kada bi me zvali iz obdaništa da ih vodim kući jer su bolesni, i što moram moliti nadređene da me puste sa posla.

Znate, to je bila kap koja je prelila moju čašu.

dragana repac virtuelni asistent 20

Rešila sam da uspem

dream shape

Kao što sam vam pomenula, oduvek sam želela da pokrenem sopstveni biznis. I nakon otkaza, bacila sam se na istraživanje šta bi to moglo biti.

Posao virtuelnog asistent otkrila sam u jesen 2020.godine i to mi je preokrenulo život naopačke.

I ono što je najsmešnije u ovoj priči je da sam za rad na kompjuteru, tada, bila potpuni antitalenat (bar sam ja to tako mislila).

Nakon obuke za virtuelne asistente kod Nikoline Andrić, spojila sam formalno obrazovanje, iskustvo iz prodaje i rada sa ljudima, znanja koja sam naučila na ovoj sjajnoj obuci, kao i životno iskustvo. I rešila sam da uspem.

Da ostvarim više u svom životu. I da radim to što me svim bićem ispunjava i povezuje sa fenomenalnim ljudima, baš kao što ste to vi.

Sve svoje veštine, iskustvo i znanje stavila sam pred vas i pomažem vam na vašem preduzetničkom putu, koji je, priznaćete, izuzetno zahtevan i od vas traži gomilu novih veština, vremena ali i posvećenosti koje u ovom momentu nemate baš toliko na raspolaganju.

Umesto vas kreiram prodajne stranice, bavim se tehničkim stvarima vezanim za email marketing, otvaram naloge za unapređenje vašeg online poslovanja, pomažem vam pri kreiranju marketing planova i sprovođenja istih u delo, izrađujem Lead magnete, prezentacije, radne sveske i pdf materijale, vodim evidencije kupaca i klijenata, odgovaram na emailove, vršim online plaćanja.

Znam da ste već sada prepuni informacija, pa ću vam ostaviti prostora i priliku da mi se javite na konsultacije i saznate šta to tačno možete da mi delegirate kada je vaš biznis u pitanju.

Jer ne morate sve sami, zar ne?

I ne, ne morate da me zaposlite da bih radila za vas. Sama plaćam svoje obaveze prema državi i brinem o svojim troškovima rada.

Vi me plaćate po satu, paketu ili po projektu, onako kako se dogovorimo i kako vama najviše odgovara.

Zvuči sjajno, zar ne?

A ako malo bolje razmislite ni vi a ni vaš biznis ne možete skalirati niti rasti bez delegiranja stvari koje vas umaraju i za koje niste baš tako vešti.

Kako sam postala MailerLite expert i mentor?

Posebno volim detaljno saslušati moje klijentkinje i skinuti im teret sa ramena, jer ne morate sve da znate i da se mučite sa učenjem svih tehničkih stvari koje vaš biznis zahteva.

Fleksibilna sam i svoje vreme prilagođavam vama, mojim klijentkinjama, polaznicama kurseva i programa. A vikendom volim da se posvetim sebe, deci i porodici. Na taj način i sa vama radim odmorne glave i puna energije.

Ako vas baš zanima i ja imam svog virtuelnog asistenta i spoljne saradnike (programera, dizajnera, copywritera) jer nisam ni ja tip koji voli i zna da radi baš sve, tako da vas potpuno razumem zašto pažljivo birate sa kim ćete da radite.

U toku saradnje koristim jednostavne reči. Da možete lako i brzo da razumete procese rada. Klijentkinje vole da kažu kako od mene dobiju mejl u kome je sve sažvakano i jasno objašnjeno na jednom mestu, pa im je tako sve kristalno jasno, kao i koji je njihov sledeći korak koji treba da urade.

U poslu sam izuzetno profesionalna, ali volim da gradim prijateljski i podržavajući odnos, prepun razumevanja. Jer ipak smo mi samo ljudi, zar ne?

dragana repac virtuelni asistent 17

Kroz rada sa više od 100-tinu klijentica, otkrila sam da je moja najveća strast email marketing. Ako malo bolje razmislite u svakom poslu neophodno je konstantno učenje i istraživanje, pa tako i u mom.

Istraživajući i učeći otkrila sam i svoj identitet mentora, on je došao nakon desetina upita kako pokrenuti newsletter i da li mogu da mentoriram druge. Sada su to već polaznice mojih konsultacija, kursevima i programa.

Nakon višemesečnog istraživanja i isprobavanja email servisa MailerLite, zvanično sam postala expert i na njihovoj platformi. Prva sam na Balkanu pokrenula kurs i mentorski program za korištenje ovog servisa na našem jeziku. I trenutno sam jedina koja nudi ovakvu vrstu edukacije.

Slobodno pretražujte Google, garantujem vam bolji program nećete naći.

Pojednostavljujem MailerLite i email marketing

dragana repac virtuelni asistent 20

Do sada sam pokrenula preko 50 newslettera za moje klijentkinje, kroz moje obuke je prošlo 30+ polaznica i sigurna sam da sa oduševljenjem čitate neke od njihovih mejlova. Pokrenula sam i sopstveni newsletter kako bih i lično prošla ovo iskustvo i još bolje razumela vas – svoje klijente. 

Ako i vi želite da ovaj poseban komunikacioni kanal iskoristite za vaš biznis i povežete se sa vašim klijentima i kupcima, moje znanje i veštine su vam na raspolaganju.

A ako ste na početku pokretanja vašeg newsletter-a, konstantno slušate kako je taj alat fenomenalan za promociju, prodaju i povezivanje sa publikom, ali vam sve to izgleda prekomplikovano. Ne brinite, ja obožavam pojednostavljivati i objašnjavati. Strpljiva sam i izvanredan stručnjak za MailerLite i email marketing uopšte.

Ne mora vam glava eksplodirati od informacija kad uvek postoji jednostavniji način.

Ako ste učenik koji je spreman učiti o email marketingu onda sam ja najbolji učitelj za vas.

To vam sa sigurnošću garantujem.

Zakažite besplatnu konsultaciju

Da li sam ja idealna osoba za saradnju sa vama, najlakše ćete saznati na besplatnoj konsultaciji. Kliknite na dugme ispod i odaberite vaš termin. Čekam vas.

virtuelni asistent konsultacija

Kako vam pomažem

virtuelni asistent mesečni paket

Mesečni paketi

Angažujte me kao vašeg virtuelnog asistenta i delegirajte mi vaše administrativne, tehničke ili marketinške poslove svakog meseca i već za mesec dana imaćete više vremena da svakog dana radite na svom biznisu.

virtuelni asistent projektne saradnje

Projektne saradnje

Za projektne saradnje možete me angažovati da radim samostalno ili u timu sa koleginicima, takođe virtuelnim asistentima, a u zavisnosti od vrste projekta. Angažovanjem stručnjaka vi dobijate konkretne rezultate. 

laptop coffee

Programi i edukacije

Kroz edukacije i konsultacije pomažem vam da se povežete sa vašim klijentima putem email marketinga, da pokrenete vaš newsletter ili da rešite konkretne probleme u MailerLite-u.