dragana repac logo
dragana repac virtuelni asistent 2

Vaša desna ruka za email marketing i mentor za pokretanje newsletter-a

Ukoliko se vidimo prvi put, ja sam Dragana Repac, email marketing savetnik, Mailerlite expert i mentor za pokretanje newsletter-a. 

Privatno sam majka dva radoznala i sjajna dečaka, supruga, ćerka, prijateljica… Volim prirodu, šetnju i večiti sam štreber 🤓

Svoja prva radna iskustva stekla sam u jednoj domaćoj kompaniji gde sam bila poslovođa. Pokretala sam nove poslovne jedinice, vodila ih, obučavala koleginice za rad u prodaji i pratila njihov rad. S obzirom da brzo učim i volim sticati nova iskustva, odlično sam se snalazila na toj poziciji. 

Iako sam uživala u ovom poslu, u dubini duše želela sam da pokrenem nešto svoje, samo tada nisam znala šta bi to moglo biti.

Presekla sam 2020. godine, tako što sam nakon porodiljskog dala otkaz i odustala od stalnog i sigurnog posla. Priznajem, na tu moju odluku najviše su uticala moja deca, jer sam želela biti više uz njih. 

dragana repac virtuelni asistent 20

Rešila sam da uspem

dream shape

Kako sam oduvek maštala da pokrenem sopstveni biznis ubrzo nakon otkaza, bacila sam se na istraživanje šta bi to moglo biti.

Na jesen 2020. otkrila sam zanimanje virtuelnog asistent što mi je preokrenulo život naopačke.

Prošla sam obuku za virtuelne asistente kod Nikoline Andrić, spojila formalno obrazovanje, iskustvo iz prodaje i rada sa ljudima, znanja koja sam naučila na ovoj sjajnoj obuci, kao i životno iskustvo. 

Najneverovatnije u celoj priči je da sam za rad na kompijuteru, tada, bila potpuni antitalenat (bar sam ja to tako mislila).

Htela sam da budem prisutna za decu i porodicu, dok istovremeno radim ono što me svim bićem ispunjava i povezuje sa fenomenalnim ljudima, baš kao što ste vi.

Rešila sam da uspem i ostvarim više u svom životu.

Sve svoje veštine, iskustvo i znanje stavila sam pred vas i pomažem vam na vašem preduzetničkom putu, koji je, priznaćete, izuzetno zahtevan i od vas traži gomilu novih veština, vremena ali i posvećenosti koje u ovom momentu nemate baš toliko na raspolaganju.

Umesto vas kreiram prodajne stranice, bavim se tehničkim stvarima vezanim za email marketing, otvaram naloge na platformama za unapređenje vašeg online poslovanja, pomažem vam pri kreiranju marketing planova i sprovođenja istih u delo, izrađujem Lead magnete, prezentacije, radne sveske i pdf materijale, brinem o izgledu vaših newsletter-a.

Znam da ste već sada prepuni informacija, pa ću vam ostaviti prostora i priliku da mi se javite na konsultacije i saznate kako to tačno mogu biti od koristi za vaš biznis.

Jer ne morate sve sami, zar ne?

I ne, ne morate da me zaposlite da bih radila za vas. Sama plaćam svoje obaveze prema državi i brinem o svojim troškovima rada.

Vi me plaćate po satu, paketu ili po projektu, onako kako se dogovorimo i kako vama najviše odgovara.

Zvuči sjajno, zar ne?

A ako malo bolje razmislite ni vi a ni vaš biznis ne možete skalirati niti rasti bez delegiranja stvari koje vas umaraju i za koje niste baš tako vešti.

Pojednostavljujem email marketing i MailerLite

Uživam detaljno saslušati svoje klijentkinje i skinuti im teret sa ramena, jer nema potrebe da se mučite sa učenjem svih tehničkih i strateških stvari koje vaš biznis zahteva.

Fleksibilna sam i svoje vreme prilagođavam vama, mojim klijentkinjama, polaznicama kurseva i programa. A vikendom volim da se posvetim sebe, deci i porodici. Na taj način i sa vama radim odmorne glave i puna energije.

Uvek sam za delegiranje pa tako i ja imam svoje asistente i saradnike (programera, dizajnera, kopirajtera), jer nisam tip osobe koji voli i zna da radi baš sve.

Zato vas potpuno razumem kada pažljivo birate sa kim ćete da radite.

Tokom rada koristim jednostavne reči jer želim da me lako i brzo da razumete čak i ako niste stručnjak za email marketing.

Klijentkinje vole da kažu kako od mene dobiju mejl u kome je sve sažeto po koracima i jasno objašnjeno, pa im je tako lako da isprate proces, kao i da donesu validnu odluku koji je sledeći korak koji treba da urade.

U poslu sam izuzetno profesionalna, ali volim da gradim prijateljski i podržavajući odnos, prepun razumevanja. Jer ipak smo mi samo ljudi, zar ne?

dragana repac email marketing savetnik

Nakon višemesečnog istraživanja i isprobavanja email servisa MailerLite, zvanično sam postala expert i na njihovoj platformi, što znači da su i oni odobrili moj rad. Među prvima u regionu našla sam se na Mailerlite VIP listi eksperata i trenutno sam jedina žena u širem okruženju koja je na toj listi čime se posebno ponosim.

Kako sam postala newsletter mentor

dragana repac virtuelni asistent 20

Radila sam sa preko 130 klijenata, pokrenula preko 70 newslettera za moje klijentkinje, kroz moje obuke je prošlo 40+ polaznica i sigurna sam da sa oduševljenjem čitate neke od njihovih mejlova.

Tako sam i otkrila svoj identiret mentora i najveću strast – vođenje kroz proces pokretanja newslettera.

Pokrenula sam i sopstveni newsletter kako bih i lično prošla ovo iskustvo i još bolje razumela vas – moje klijente. 

Ako i vi želite da ovaj poseban komunikacioni kanal iskoristite za vaš biznis i povežete se sa vašim klijentima i kupcima, moje znanje i veštine su vam na raspolaganju.

A ako ste na početku pokretanja vašeg newsletter-a, konstantno slušate kako je taj alat fenomenalan za promociju, prodaju i povezivanje sa publikom, ali vam sve to izgleda prekomplikovano, tu sam i za vas. 

Ne mora vam glava eksplodirati od informacija jer uvek postoji jednostavniji način.

Zakažite email marketing konsultaciju

Da li email marketing za vaš biznis, koja je najefikasnija strategija za vas i kako da je kreirate najlakše ćete saznati na email marketing konsultaciji.

Kliknite na dugme ispod i odaberite vaš termin. Čekam vas.

virtuelni asistent konsultacija

Kako vam pomažem

newsletter shape

Besplatan newsletter

Newsletter  je nastao iz želje da svoje znanje i ekspertizu podelim sa VIP zajednicom svojih klijenata, saradnika i čitalaca

virtuelni asistent projektne saradnje

Projektne saradnje

Za projektne saradnje možete me angažovati da radim samostalno ili u timu sa koleginicima, takođe ekspetima u drugim oblastima, a u zavisnosti od vrste vašeg projekta. Angažovanjem stručnjaka vi dobijate konkretne rezultate. 

laptop coffee

Programi i edukacije

Kroz edukacije i konsultacije pomažem vam da se povežete sa vašim klijentima putem email marketinga, da pokrenete vaš newsletter ili da rešite konkretne probleme u MailerLite-u.