dragana repac logo
dragana repac virtuelni asistent 2

Vaša desna ruka za email marketing i mentor za pokretanje newsletter-a

Ćao svima.

Ako se srećemo prvi put ja sam Dragana Repac. Profesionalno sam diplomirani ekonomista, preduzetnica, email marketing savetnik i mentorka za pokretanje newsletter-a. Privatno sam majka dva radoznala i sjajna dečaka, supruga, ćerka, prijateljica… Volim prirodu, šetnju i večiti sam štreber 🤓

S obzirom da ste tu da istražite kako vama mogu biti od koristi, pozabavit ćemo se nešto više mojim profesionalnim identitetima.

Svoje prvo radno iskustvo stekla sam u jednoj domaćoj kompaniji gde sam bila poslovođa. Pokretala sam nove poslovne jedinice, obučavala koleginice u prodaji i pratila njihov rad. S obzirom da brzo učim i volim sticati nova iskustva, odlično sam se snalazila na toj poziciji. Ali u dubini duše želela sam da pokrenem nešto svoje. Tada nisam ni znala šta bi to moglo biti.

Ono što znam je da sam nakon porodiljskog dala otkaz, i odustala od tog stalnog i sigurnog posla. Priznajem, na tu moju odluku najviše su uticala moja deca. Želela sam biti više uz njih. 

dragana repac virtuelni asistent 20

Rešila sam da uspem

dream shape

Kao što sam vam pomenula, oduvek sam želela da pokrenem sopstveni biznis. I nakon otkaza, bacila sam se na istraživanje šta bi to moglo biti.

Sve je krenulo kada sam u jesen 2020. otkrila zanimanje virtuelnog asistent što mi je preokrenulo život naopačke.

Najsmešnije u celoj priči je da sam za rad na kompjuteru, tada, bila potpuni antitalenat (bar sam ja to tako mislila).

Prošla sam obuku za virtuelne asistente kod Nikoline Andrić, spojila formalno obrazovanje, iskustvo iz prodaje i rada sa ljudima, znanja koja sam naučila na ovoj sjajnoj obuci, kao i životno iskustvo. I rešila sam da uspem.

Da ostvarim više u svom životu. Budem prisutna za decu i porodicu, dok istovremeno radim ono što me svim bićem ispunjava i povezuje sa fenomenalnim ljudima, baš kao što ste to vi.

Sve svoje veštine, iskustvo i znanje stavila sam pred vas i pomažem vam na vašem preduzetničkom putu, koji je, priznaćete, izuzetno zahtevan i od vas traži gomilu novih veština, vremena ali i posvećenosti koje u ovom momentu nemate baš toliko na raspolaganju.

Umesto vas kreiram prodajne stranice, bavim se tehničkim stvarima vezanim za email marketing, otvaram naloge na platformama za unapređenje vašeg online poslovanja, pomažem vam pri kreiranju marketing planova i sprovođenja istih u delo, izrađujem Lead magnete, prezentacije, radne sveske i pdf materijale, brinem o izgledu vaših newsletter-a.

Znam da ste već sada prepuni informacija, pa ću vam ostaviti prostora i priliku da mi se javite na konsultacije i saznate kako to tačno mogu biti od koristi za vaš biznis.

Jer ne morate sve sami, zar ne?

I ne, ne morate da me zaposlite da bih radila za vas. Sama plaćam svoje obaveze prema državi i brinem o svojim troškovima rada.

Vi me plaćate po satu, paketu ili po projektu, onako kako se dogovorimo i kako vama najviše odgovara.

Zvuči sjajno, zar ne?

A ako malo bolje razmislite ni vi a ni vaš biznis ne možete skalirati niti rasti bez delegiranja stvari koje vas umaraju i za koje niste baš tako vešti.

Pojednostavljujem email marketing i MailerLite

Posebno volim detaljno saslušati moje klijentkinje i skinuti im teret sa ramena, jer ne morate sve da znate i da se mučite sa učenjem svih tehničkih i strateških stvari koje vaš biznis zahteva.

Fleksibilna sam i svoje vreme prilagođavam vama, mojim klijentkinjama, polaznicama kurseva i programa. A vikendom volim da se posvetim sebe, deci i porodici. Na taj način i sa vama radim odmorne glave i puna energije.

Uvek sam za delegiranje pa tako i ja imam svog virtuelnog asistenta i spoljne saradnike (programera, dizajnera, kopirajtera) jer nisam tip osobe koji voli i zna da radi baš sve, tako da vas potpuno razumem kada pažljivo birate sa kim ćete da radite.

U toku saradnje koristim jednostavne reči. Da možete lako i brzo da razumete procese rada. Klijentkinje vole da kažu kako od mene dobiju mejl u kome je sve sažeto po koracima i jasno objašnjeno, pa im je tako lakše da isprate kao i da donesu validnu odluku koji je sledeći korak koji treba da urade.

U poslu sam izuzetno profesionalna, ali volim da gradim prijateljski i podržavajući odnos, prepun razumevanja. Jer ipak smo mi samo ljudi, zar ne?

dragana repac email marketing savetnik

Nakon višemesečnog istraživanja i isprobavanja email servisa MailerLite, zvanično sam postala expert i na njihovoj platformi, što znači da su i oni odobrili moj rad. Među prvima na Balkanu našla sam se na Mailerlite VIP listi eksperata i trenutno sam jedina žena u širem okruženju koja je na toj listi čime se posebno ponosim.

Kako sam newsletter mentor

dragana repac virtuelni asistent 20

Kroz rada sa više od nekoliko stotina klijentica, otkrila sam da je moja najveća strast prolazak kroz proces pokretanja newslettera. 

Istraživajući i učeći otkrila sam svoj identitet mentora, koji je došao nakon desetina upita kako pokrenuti newsletter i da li mogu da mentoriram druge. Sada su to već polaznice mojih konsultacija, kursevima i programa.

Do sada sam pokrenula preko 50 newslettera za moje klijentkinje, kroz moje obuke je prošlo 30+ polaznica i sigurna sam da sa oduševljenjem čitate neke od njihovih mejlova. Pokrenula sam i sopstveni newsletter kako bih i lično prošla ovo iskustvo i još bolje razumela vas – svoje klijente. 

Ako i vi želite da ovaj poseban komunikacioni kanal iskoristite za vaš biznis i povežete se sa vašim klijentima i kupcima, moje znanje i veštine su vam na raspolaganju.

A ako ste na početku pokretanja vašeg newsletter-a, konstantno slušate kako je taj alat fenomenalan za promociju, prodaju i povezivanje sa publikom, ali vam sve to izgleda prekomplikovano. Ne brinite, ja obožavam pojednostavljivati i objašnjavati.

Ne mora vam glava eksplodirati od informacija kad uvek postoji jednostavniji način.

Zakažite email marketing konsultaciju

Da li email marketing za vaš biznis, koja je najefikasnija strategija za vas i kako da je kreirate najlakše ćete saznati na email marketing konsultaciji.

Kliknite na dugme ispod i odaberite vaš termin. Čekam vas.

virtuelni asistent konsultacija

Kako vam pomažem

newsletter shape

Besplatan newsletter

Newsletter  je nastao iz želje da svoje znanje i ekspertizu podelim sa VIP zajednicom svojih klijenata, saradnika i čitalaca

virtuelni asistent projektne saradnje

Projektne saradnje

Za projektne saradnje možete me angažovati da radim samostalno ili u timu sa koleginicima, takođe ekspetima u drugim oblastima, a u zavisnosti od vrste vašeg projekta. Angažovanjem stručnjaka vi dobijate konkretne rezultate. 

laptop coffee

Programi i edukacije

Kroz edukacije i konsultacije pomažem vam da se povežete sa vašim klijentima putem email marketinga, da pokrenete vaš newsletter ili da rešite konkretne probleme u MailerLite-u.